geometric shape

Export.
De wereld rond.

Ons export team zorgt steeds voor de snelle afhandeling van jouw vracht. Wij snappen als geen ander de tijdsgevoeligheid van luchtvracht. Daarom dat wij alles regelen van pick-up tot eindbestemming. Wat je wensen ook zijn, ons team staat voor je klaar!

  • Pick-up in België en Europa
  • Verzendingen over de hele wereld
  • Wekelijkse consols
  • Tijdelijke uitvoer
  • In-house screening
Colleague transporting goods in our warehouse

De gepaste methode voor elke vracht.

Samen met onze partner ASB security zorgen wij voor de gepaste screeningmethode voor jouw vracht. ASB security verzorgt al onze screening en dit in ons eigen magazijn – 24/7.

A picture describing the following title: Onze viervoetige collega's

Onze viervoetige collega's

Het merendeel van onze vracht wordt gescreend door explosievenhonden en dit gebeurd in ons eigen magazijn. De screeningagenten en hun honden staan op elk moment van de dag tot onze beschikking. Wanneer jouw vracht naar ons magazijn wordt gebracht, is er dus altijd screening mogelijk. Dit is een groot voordeel voor tijdsgevoelige vracht. Ook het speuren van grote hoeveelheden vracht wordt vergemakkelijkt. Een explosievenhond kan op korte tijd grote hoeveelheden afspeuren.

Onze alziende vriend

Eagle air beschikt ook over een in-house X-ray machine. Het grootste voordeel hiervan is dat vracht, dat niet met honden mag gescreend worden, bij ons wel kan gescreend worden. Doordat we de machine in-house ter onze beschikking hebben, kunnen we ook hier weer de vracht ready-for-carriage hebben op korte termijn.

Wens je samen te werken?

Stuur ons een bericht voor meer informatie over ons partnerinitiatief.

Contacteer ons