a geometric shape

Live Animals Department.

Ons live animals department staat jou steeds bij in de verscheping van jouw levende dieren, groot en klein. Geen vraag is ons te veel en wij zorgen dat jouw dieren in de beste omstandigheden reizen. Dit onder andere door het verschaffen van opbouwmateriaal en koten.

A picture describing the following title: Broedeieren en kuikens

Broedeieren en kuikens

Reeds jaren zijn wij de Europese marktleider in de export van broedeieren en kuikens. Ons AVI team is 24/7 beschikbaar en staat jou steeds bij met hun kennis en expertise. Wij werken voor de grootste broeierijen over heel Europa en verschepen onder andere naar Afrika, het Midden-Oosten en Zuid-Amerika.

Offerte aanvragen
A picture describing the following title: Vaarzen (koeien)

Vaarzen (koeien)

De export van vee kent voor ons al lang geen geheimen meer. Jouw vee is bij ons in goede handen. Het Eagle-team is zelf aanwezig bij het lossen van de dieren en loodsen hen in de ren. Wij leveren zelf de ren, alsook de drinkbakken voor op het vliegtuig. Jouw vee reist zo in first class naar hun nieuwe bestemming.

Offerte aanvragen
a geometric shape

Eagle Air zorgt voor alles en iedereen.

Bij ons staat het comfort en de veiligheid van de dieren centraal. Animal welfare is voor ons niet zomaar een begrip, maar een prioriteit! Daarom bieden wij onze klanten de optie aan om het opbouwmateriaal door ons te laten verzorgen. Zo weet je met zekerheid dat de zending aan de regelgeving voldoet en dat de diertjes in optimale omstandigheden kunnen reizen.

Chicks at the tarmac